Voorzorgsmaatregelen voor oliezegel

Eén.Voorbereidingen en voorzorgen voor het opstarten


a. Volledige controle of de mechanische afdichting, accessoire en pijpleidinginstallatie volledig zijn en aan de technische eisen voldoen.


De statische druktest moet vóór het begin van de mechanische afdichting worden uitgevoerd om na te gaan of er sprake is van lekkage van een mechanische afdichting.Als er veel lekken zijn, moeten de oorzaken worden gevonden en geëlimineerd.Indien het nog ongeldig is, wordt het gedemonteerd, gecontroleerd en opnieuw geïnstalleerd.De algemene statische druk is 2-3kg /cm2.


c. Draai de pomp om te controleren of het licht en gelijk is.Als het kantelbetuig hard of onroerend is, controleer dan of de montagegrootte verkeerd is en of de installatie redelijk is.


Twee.Installatie en sluiting


a. Houd de afsluitingskamer voor aanvang vol met vloeistof.Bij het vervoer van het vaste medium wordt de afsluitingskamer verwarmd met stoom om het medium te smelten.Voor de start moet de draaiversnelling worden gedraaid om te voorkomen dat de zachte ring breekt als gevolg van een plotselinge start-up.


oliezegel


oliezegel


b. Voor de mechanische afdichting waarbij het olieafsluitingssysteem buiten de pomp wordt gebruikt, moet eerst het olieafsluitingssysteem worden gestart.Stop het olie afdichting systeem eindelijk na afsluiten.


c. Nadat de warmoliepomp is gestopt, kan het koelwater van de olieafsluitende holte en het uiteinde van de pijler niet onmiddellijk worden gestopt.Het koelwater kan alleen worden gestopt wanneer de olietemperatuur aan het eind van de pijler onder de 80-graden daalt, zodat de afdichtingen niet worden beschadigd.


Drie.Werking


a. Als er na het starten van de pomp een lichte lekkage optreedt, moet deze gedurende een periode worden waargenomen.Als de lekkage niet afneemt na vier uur continubedrijf, moet de pomp voor inspectie worden gestopt.


b. De werkingsdruk van de pomp moet stabiel zijn en de drukfluctuaties mogen niet groter zijn dan 1kg /cm2.


c. Tijdens de werking van de pomp moet het verschijnsel van evacuatie worden vermeden om droge wrijving van het afdichtingsgebied en beschadiging van de afdichting te voorkomen.


D. Controleer altijd de afdichting conditie.Wanneer de lekkage de norm overtreft, mag de zware olie niet meer dan vijf druppels /min zijn, en mag de lichte olie niet meer dan tien /min zijn. Als er binnen 2-3 dagen geen verbetering optreedt, moet de pomp worden gestopt om de afdichting te controleren.


voorgaand: Algemene weergave van O-ring volgende: No

2024 Qingdao Bright Rubber & Plastic Co., Ltd Alle rechten voorbehouden.