Algemene weergave van O-ring

Het is hoofdzakelijk verdeeld in twee vormen, één is de binnendiameter * draaddiameter, de andere is de buitendiameter * draaddiameter. Momenteel wordt het veel gebruikt in het buitenland en thuis om de binnendiameter * lineaire diameter uit te drukken. American Standard as568 en Japanse standaard g / P worden bijvoorbeeld allemaal weergegeven door binnendiameter * draaddiameter. En GB / t342.1-1982 is ook de binnendiameter D1 * draaddiameter D2. De O-ring 25 * 1.8 betekent bijvoorbeeld dat de binnendiameter van de afdichtring 25 mm is en de doorsnedediameter van de rubberen ring 1,8 mm.


Hoofd producten:




A. O-ring: rubberen O-ring van verschillende materialen, voornamelijk NBR, HNBR, FKM / Viton, EPDM, ffkm, SIL, PU, ​​Cr, PTFE, enz.




B. Ed-ring, sterring, rubberen bal, rubberen platte pakking, borgring, gecombineerde pakking, pneumatische afdichting en niet-standaard rubberen diverse onderdelen;




C. oliecilinder: TC-kaderoliekeerring is de belangrijkste oliekeerring in voorraad, en andere oliekeerringen worden ook geproduceerd, zoals Y-ring, U-ring, V-type combinatie, stefeng, gleyring, stofdichte ring, waterslot, enz .;




3   Hoe de hardheid en druk van de O-ring correct worden aangepast




De te selecteren hardheid hangt positief samen met de druk. Met andere woorden: hoe groter de druk, hoe groter de hardheid van de O-ring. Over het algemeen is de conventionele hardheid van NBR, EPDM en SIL 70 graden, terwijl die van FKM / Viton 75 graden is. We weten dat de O-ring is afgedicht door elastische vervorming die een terugslagkracht produceert. Daarom, als de druk niet groot is, is het beter om degene met een lagere hardheid zoveel mogelijk te kiezen, omdat de veerkracht met een lagere hardheid beter is en de afdichting beter is. Kunnen we in dit geval de hardheid 35 of lager maken? Natuurlijk niet. Omdat we rekening moeten houden met de moeilijkheidsgraad en kosten van verwerking. Over het algemeen is het verwerkingsbereik van de hardheid 40-90 graden kusthardheid. Het bijbehorende drukbereik is 0 ~ 35 MPa. Als de druk groter is, wordt deze samen met de borgring gebruikt. De borgring is onderverdeeld in twee typen: type A (incisie type: de hoek tussen de incisie en de zijkant is 22 graden) en type B (gesloten type). Op dit moment wordt polytetrafluorethyleen borgring (PTFE) op grote schaal gebruikt, die behoort tot A-type borgring.

2024 Qingdao Bright Rubber & Plastic Co., Ltd Alle rechten voorbehouden.